Premi empresa de Gata

FINALISTES 2018

Finalistes premi a la millor promoció del municipi.

Agrogata

La nostra activitat es basa en la fabricació d’oli en la nostra pròpia almàssera i la venda de subministraments agrícoles. També duem a terme projectes agrícoles. Som un equip de professionals amb una àmplia experiència en el sector, en contínua formació per a oferir sempre un servei de qualitat als nostres clients.

Veure més

Al llarg del nostre recorregut, l’equip d’Agrogata, s’ha dedicat a indagar en les necessitats dels productors, amb la intenció d’oferir els productes més adequats per al camp modern. El servei altament personalitzat i l’assessorament tècnic professional, juntament amb uns productes en els quals la qualitat de les matèries primeres, la cura en la fabricació i l’eficàcia en camp, és el que ens ha portat un únic objectiu: la satisfacció dels nostres clients.

agrogata

Matías Salvà

Matías Salva S.L és una empresa familiar, des de 1980 exercim una activitat en el sector de la marroquinería i bosses en pell i poli pell. Aquesta empresa data de molt abans ja que actualment nosaltres som la tercera generació. Oficialment es va fundar allà pels anys 1940-50 pel nostre avi Matías on la seua funció era molt diferent a l’actual. Aquesta era un magatzem de conserves, ametles, panses, raïm, etc. Aproximadament en 1965 és quan el nostre pare José Salvá va començar a redirigir l’activitat en la qual avui treballem.

Veure més

Va començar amb canastres de mimbre afegint adorns en pell, vam fabricar faldes i jupetins en serratge, cinturons i finalment portafolios, unisex i bosses tot fabricat íntegrament a Gata de Gorgos. Actualment hem derivat tota la fabricació a l’estranger, decisió complexa que vam haver d’adaptar l’any 2004 per les diferents circumstàncies econòmiques del moment. A dia d’avui continuem orgullosos la labor que van començar els nostres avis adaptant-nos a les noves tecnologies i intentant seguir millorant dia a dia.

matties

Guitarras Bros

La denominació de les nostres guitarres prenen el nom en honor al fundador de la nostra empresa, Francisco Broseta Rogla. Constructor de guitarres des de finals dels anys 50 i fundador del que actualment és Guitarres Bros, encara avui dia les nostres guitarres continuen marcades pel seu inconfusible segell. El seu fill Francisco Broseta Monroy va ser l’hereu a seguir els passos del seu pare. Ell va ser qui va marcar un abans i un després en l’empresa.

Veure més

Va obrir el mercat internacional, amb la qualitat en les seues guitarres, i va ser el pioner a oferir la personalització completa en les seues guitarres. Va rebre diversos premis al reconeixement de la qualitat de les seues guitarres, a nivell nacional i internacional. Reconegut per artistes de fama mundial. Avui dia, segueixen els passos del seu pare i avi, Adam, David I Juan Broseta Cholbi, al capdavant de l’empresa. Seguim treballant amb l’inconfusible segell de la família Bros, qualitat, artesania i tradició familiar.

bros

Finalistes premi a l’empresa responsable socialment.

iliüi

El nostre objectiu és de sensibilitzar les persones a una nova forma de disseny de producte ( i estil de vida ), que fa d’un material que molts consideren brossa, una font d’inspiració i guany, sense perdre la frescor d’un disseny de tendència, accessible a tots els públics.

Veure més

El procés que està a la base de la nostra empresa és la recuperació de materials de deixalla de la nostra zona ( de privats o comerços locals, que arrepleguem a canvi d’algun producte de la nostra col·lecció ) per a convertir-los en productes de decoració de llar o moda, sensibilitzant d’aquesta forma el nostre entorn d’un concepte d’economia circular.

iliui

Pons Químicas

Pons Quimicas és una empresa familiar resultant de més de 50 anys d’experiència, investigació, desenvolupament i fabricació de detergents, productes de neteja i insecticides.
Els nostres inicis es remunten a 1960 a Xàbia, i des de llavors, no hem parat de créixer. Actualment disposem de dos centres de producció: un a Xàbia (Alacant) i altre a Bucarest (Romania), des d’on abasteixen a diferents països d’Europa de l’Est. També exportem a Europa Occidental i Àfrica, on disposem d’una ampla cartera de clients que aposten pel treball ben fet i per uns productes de màxima qualitat.

Veure més

Pons Quimicas és una empresa en continua expansió i creixement. En els últims anys hem crescut una mitja d’un 18,5% de mitja anual. És una empresa d’èxit present i futur. Contem amb una cartera de més de 4000 clients, sent l’arc del Mediterrani la zona de més posicionament i lideratge i la zona Centre el major creixement en el present i futur immediat.
La missió de Pons Quimicas és satisfer les necessitats dels nostres clients oferint solucions eficaces i creatives a través de productes de qualitat i amb la més alta tecnologia amb l’objectiu de generar benestar en la nostra societat mitjançant una vida més fàcil, còmoda i agradable. Per aquest motiu centrem tots els nostres esforços en millorar els nostres productes i processos tecnològics amb el màxim respecte pel medi ambient.

pons-quimicas

Jaime Signes – Enertec

Som una empresa familiar que des de fa ara 60 anys intentem ajudar a empreses i famílies amb l’energia elèctrica. Des de llavors, primer Jaime, hem anat afegint familiars i altres activitats, com els electrodomèstics de la mà de Mari i després amb els fills, nebots… hem format una altra societat amb més socis, Enertec S.L., per a realitzar instal·lacions renovables.

Veure més

Com a família que som, volem posicionar-nos en la societat que ens envolta, com una empresa referent, ajudar a llars i empreses en tot el relacionat amb l’energia elèctrica. Des de la venda d’energia, gestió d’aquesta, producció d’electricitat amb fonts renovables, transport d’aquesta mitjançant les nostres instal·lacions i finalment, proporcionar els electrodomèstics que consumiran.

enertec

Millor trajectòria empresarial.

Ca Polaca

La carnisseria es dedica a la venta de carns del país i l’elaboració d’embotits artesanals i productes i preparats càrnics. Al llarg de la seua trajectòria ha tingut varis noms, sent els més representatius per el que tots coneixen el negoci els
de Carnisseria Marzal i Ca Polaca. Actualment el gerent representa a la quarta generació que s’ha fet càrrec del negoci familiar que pretén modernitzar-lo i continuar amb la tradició dels petits establiments, del persona a persona.

Veure més

La carnisseria va ser oberta l’any 1910 per Luisa Pons Crespo, que va començar venent carn a la mateixa ubicació on està actualment. ajudada per la família, es fabricaven embotits típics de la comarca i el negoci anava avant. Els anys de la guerra civil van esdevindre molt durs ja que Luisa havia quedat viuda i, a més, el seu fill Vicent va morir prestant el servici militar a Lleó. A pesar dels infortunis, Luisa va treballar dur recolzada per la seua filla Dolores, i el negoci va sobreviure i inclús es van fer obres i es va ampliar el espai de la carnisseria. Cap a l’any 1941 Dolores Marzal Pons va heretar la carnisseria i junt al seu marit Pepe Pons Pedró va continuar amb la tradició d’elaboració d’embotits artesanals i es van millorar les vitrines i la càmera frigorífica. Durant eixos anys el fills de Dolores, Pepita i Paco, ajudaven en lo que podien, fins que l’any 1968 Dolores va enviudar molt jove, i el seu fill Paco Pons Marzal, amb 18 anys, es va incorporar al negoci familiar. Hi ha que dir que Luisa continuava ajudant en la elaboració dels embotits fins l’hora de la seua mort, a l’any 1975. Des d’aquell moment Paco va continuar amb la tradició familiar i es va convertir en el gerent de la Carnisseria Marzal, ajudat per la família. Uns anys després es va casar amb Rosa Ausina Fornali, i ells
es van convertir en la tercera generació de la carnisseria. Durant eixe temps el negoci es va ampliar considerablement i es va tombar la tenda antiga per a fer-ne una més moderna conforme als temps que corrien i amb tota la maquinària
nova que es requeria per a la elaboració d’embotit. I així va seguir fins l’any 2.016 que es va jubilar Paco i el negoci va passar al tercer dels seus fills, Javier Pons Ausina, quarta generació, que ha reformat per complet la imatge de la
carnisseria nomenant-la Ca Polaca i la maquinària, així com ha introduït nous productes i ha continuat amb la tradició dels embotits artesanals. Per a acabar voldria dir que la carnisseria no sols ha segut el negoci familiar gràcies al que han viscut 4 generacions, sinó que a més ha segut sempre i continua sent el lloc d’encontre d’eixa família que creixia i es dispersava, es el nucli de la història familiar. I a més és una tenda històrica del barri on s’encontra, testimoni del
pas del temps i de les vides del seus clients, veïns i amics.

polaca